Produse pentru constructii si imprejmuiriProduse pentru industrieProduse pentru agricultura

Despre noi

Fondata in 1955 sub denumirea de “Intreprinderea de sarma, cuie si lanturi Galati”, societatea Trefo SA livreaza in anul 1957 primele cantitati de cuie si in urmatorul an produce lantul industrial. Din 1963 incepe fabricarea primelor cantitati de lant naval si sarma zincata la cald.
In anii ce au urmat, au fost dezvoltate capacitatile de productie existente si s-au pus in functiune noi instalatii de productie, ceea ce a permis realizarea unei game mai diversificate de produse: sarma trasa in colaci si bare, sarma bobinata pentru agricultura, sarma zincata electrolitic si la cald, cuie constructii si electrozincate.
Din august 2002, Trefo SA devine o societate cu capital privat.
Ca urmare a acestei schimbari, a fost demarata o ampla campanie de restructurare si aliniere a fabricii la cerintele pietei europene cu investitii importante atat pe linia productiei, cat si pe cea a resurselor umane.

Societatea comerciala Trefo SA este o prezenta marcanta atat in industria metalurgica a Romaniei, cat si a Europei de est si se numara printre primii producatori din tara, in domeniul fabricarii sarmelor din otel si a produselor din sarma.

SC TREFO SA a fost incadrata in categoria celor mai sigure companii din Romania, conform clasamentului Best Rating 2007, intocmit de Coface Romania. Companiile incluse in aceasta categorie au fost evaluate pe criterii de performanta, pe baza rezultatelor financiare anuale si a disciplinei platilor catre furnizori si sunt cele mai bine situate companii din punct de vedere al rating-ului si al gradului scazut de risc.

Trefo SA are o capacitate actuala de productie de cca. 30.000 to/an, beneficiind de experienta bogata a celor mai calificati tehnicieni din vestul Europei.
In prezent, Trefo SA produce si livreaza o bogata gama dimensionala de: sarma tare mata, sarma moale neagra, sarma moale zincata la cald, sarma moale zincata cu PVC, Bobinute cu sarma moale alba, cuie constructii, cuie speciale, plasa impletita zincata, plasa impletita cu PVC, plasa Rabit, fibra metalica.
Prin reinvestirea profitului, Trefo SA isi imbunatateste permanent dotarea tehnica, pentru a putea oferi clientilor produse noi, fiind primul producator de plasa sudata zincata in rulouri din Romania.

Implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii este conform certificatului EN ISO 9001:2000, societatea implementand si un sistem de management de mediu conform EN ISO 14001:2004.

In ceea ce priveste politica comerciala, Trefo SA Galati si-a dezvoltat semnificativ activitatea de comercializare a produselor metalurgice din import, atat in parteneriat cu furnizorii externi traditionali, dar si prin extinderea colaborarilor cu cele mai importante case de comert din Europa.
Traditia, calitatea serviciilor, impreuna cu seriozitatea cu care ne tratam partenerii de afaceri, au facut ca produsele noastre sa fie exportate in peste 40 de tari din intreaga lume.
Pentru cea mai buna afacere trebuie sa-l ALEGI PE CEL MAI BUN!